2019. május 23.

Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!

Május 20-án volt a méhek világnapja. Ezen a napon zárult kampányunk, amit igazából már május 15-én este kénytelenek voltunk lezárni a nagy rendelésszámra hivatkozva. Részletes beszámolónkért olvasd el a bejegyzést!

Ki a virágot szereti, rossz ember nem lehet! Ismerjük a mondást.

Május 20-án volt a méhek világnapja. Ezen a napon zárult kampányunk, amit igazából már május 15-én este kénytelenek voltunk lezárni a nagy rendelésszámra hivatkozva. Hisz csak ezen a napon több mint 2.000 db rendelés érkezett.

Az egyik szemem sír, a másik nevet.

Nevet, mert ennyi jót akaró, nyitott szívű embert sikerült megszólítanunk.

Nevet, mert sikerült elérni célunkat: Magyarországot „beszíneztük” lilára illetve be fogjuk színezni, ha az általunk elküldött magot Ön elveti és a magból rengeteg virág bontja majd szirmait a nyáron. Ezzel elősegítve, hogy a méhek elegendő élelemhez jussanak és továbbra is fent tudják tartani kolóniájukat és ezáltal az élet körforgását.

Viszont sír is, mert nem tudunk azoknak facélia magot küldeni, akikhez május 15. este után ért oda üzenetünk. És akik rendelése május 5. után érkezett, azoknak a 100g helyett 60g facélia magot tudtunk küldeni. Ezért tőlük elnézést kérünk, de arra mi sem számítottunk, hogy 15-én az esti órákban percenként 10 megrendelés érkezik, s mire reagálni tudtunk, már rég túlléptük azt a mennyiségű rendelésszámot, amire kapacitásunk volt. Remélem megértik ezen cselekedetet. És kérem, azok se nehezteljenek ránk, akik egy postacímre több rendelést adtak le és egy adag magot fognak kapni.

A magokat sima postai borítékban fogják megkapni, tehát keressék majd a postaládájukban.


Egy kis türelmet kérünk,

a rendelések feldolgozása folyamatban van. Bár nem könnyű a dolgunk, mert a méhek akácméz termeltetése közepette vagyunk, de igyekszünk, hogy minél hamarabb megérkezzen Önhöz is a mag és minél hamarabb virágba borítsa az Ön környezetét is ez a gyönyörű növény.

Köszönjük a lelkesedést, és a sok elismerő szót kezdeményezésünk iránt!

Külön szeretnénk megköszönni a pedagógusok, óvónők, tanárnők érdeklődéseit, ötleteit! Szeretettel fogadjuk, ha kapunk pár fotót a gyerekek aktivitásáról. Például a magvetésről, később esetleg rajzokat a virágról, amiről ha engedélyt kapunk nyilvánossá is tesszük.

Addig is fogadja köszönetünk jeléül az alábbi kis videót:

Kérdése van?

Amennyiben nem kapott választ tudástárunkból, vagy további kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Köszönjük, megkaptuk üzenetét! Hamarosan válaszolni fogunk.
Valami nincs rendben! Kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött!
logo
A szabadalmi oldalom alatt álló Zümiszürcsi ® termékeinket kizárólagosan itt vásárolhatja meg nálunk.
Minden jog fenntartva ©2019 ModernMéhész.hu
A weboldalt készítette: WebsiteMasters