Dolgozzon kevesebbet, termeljen többet!

Hosszú évek óta tökéletesítjük a modern, automatizált méhészethez szükséges eszközeinket és tudásanyagainkat, amikkel mára már többszáz méhész dolgozik.
Ismerje meg termékeinket

Csere beszámítással!

Cserélje le most régi kaptármérlegét beszámítással! Szeretné tudni az egész méhállomány tényleges teljesítményét? Miben jobb, mint elődei?

Részletek

Virágot a méheknek!

Országos kampányunk lezárult.

Sajnos a méheket a kihalás veszélye fenyegeti, többek között a méhlegelők hiánya miatt, ahonnan megfelelő mennyiségű és minőségű virágport takaríthatnának be apró barátaink.

Azért, hogy ezen változtassunk, április 30. és május 15. között, teljesen INGYEN küldtünk megrendelőinknek 1 csomag facélia, vagy más néven Mézontófű magot országszerte, hogy "lilára fessük" Magyarországot.

Ön is rendelt ingyenes facélia csomagküldő akciónk keretein belül? Amennyiben igen és kíváncsi, milyen eredménnyel zártunk, figyelje e-mail fiókját és hamarosan Ön is tájékoztatást kap róla!

Köszönjük az eddigi visszajelzéseket! Nézze meg Ön is, hogy mit mondtak a kezdeményezésről és a gyönyörű képeket, amiket kaptunk!

megnézem

Tudástár

Aktuális atkanaptár – október

Közeleg a tél, ideje felkészíteni méheinket az áttelelésre! Októberben szükség van még egy utolsó kezelésre. Olvassa el októberi atkanaptárunkat most!
Elolvasom

Termékeink

zümiszürcsi

A szereld magad akció feltöltés alatt van. Kérjük, látogasson vissza pár nap múlva!

Méhészetünk májusban képekben

facéliafacéliaméhetetők
facélia
logo
A szabadalmi oldalom alatt álló Zümiszürcsi ® termékeinket kizárólagosan itt vásárolhatja meg nálunk.
Minden jog fenntartva ©2019 ModernMéhész.hu
A weboldalt készítette: WebsiteMasters